fbpx

dor de spritz

dor de spritz

Primul #socialweekend al verii inseamna 2 zile de vin, bule, mancare buna si muzica faina!

 

7-9 iulie 2023

Jurnal de weekend

Vineri, 7 iulie,  ne cazam in glamping pe la 4 dupa-masa. Nu-i vreo problema daca fugim de la birou si ajungem mai devreme. Este posibil sa nu fie cortul inca pregatit pentru noi, dar avem la dispozitie o terasa mare unde putem servi un pahar de spumant pentru incalzire in timpul asta in care asteptam sa ne instalam. Nici daca intarziem nu-i panica, are cine sa ne deschida poarta 🙂

Nu vrem totusi sa intarziem prea mult pentru ca pe la 6 vine Andrei si ne povesteste despre ce se intampla in seara asta. Si cat timp ne povesteste el, Cristina incinge deja un gratar ca sa aiba companie vinurile astea misto pe care le-a adus Andrei.

Degustam in seara asta vreo 4 vinuri, mancam bine si ne pregatim de un party boem pe muzica baietilor de la Boer. Gorgeous vibe for a Friday night!

Sambata, 8 iulie, ne trezim dimineata, dar nu chiar dimineata pentru ca am petrecut pana tarziu aseara 🙂 A pregatit Cristina un brunch de mahmureala la care putem sa apelam oricand ca sa ne limpezim mintea.

Pe la pranz vine Tolea care e de parere ca doar cui pe cui se scoate si ne invata sa facem spritzuri ca la el la carciuma. Andrei zice ca da premiu niste vinuri de la el din beci celui care inventeaza un spritz bun de bagat intr-un meniu de bar.

Mai o sticla de vin, mai un pahar de bule, s-a inserat deja si pare ca se pune masa. Dam sa ne asezam si Andrei zice ca intai trebuie sa ne lege la ochi pentru ca in seara asta, el si Cristina ne servesc dinner in the dark. O nebunie de cina cu vreo 4 feluri de mancare si tot atatea vinuri. Zice Andrei ca mai da un premiu pentru cine ghiceste cel mai bine ce a mancat si ce-a baut… asa, pe nevazute.

Si chiar cand credeam ca s-a terminat si ca ne culcam si noi mai devreme astazi, baietii aia faini care ne-au cantat ieri ne spun ca e o prostie sa te culci devreme sambata seara si se ofera sa ne tina ei antrenati pentru inca o noapte cu muzica numai buna de dansat descult in nisip. Fair enough!

Duminica, 9 iulie, e ca orice duminica, inainte de luni, ziua in care ne intoarcem la serviciu. Ne trezim, ne bem cafeaua si ne pregatim de plecare. Eliberam cortul pana pe la 12… Dupa toate astea, unii mai au putere sa faca si o ultima baie in mare inainte de plecare 🙂

Pachet 2 persoane


Pachet 3 persoane


Pachet 4 persoane


Pachetele includ:

  • 2 nopti de cazare in glamping (7-9 iulie, un cort cu pat matrimonial si canapea extensibila)

  • barbeque dinner (7 iulie) cu degustare de vin (4 sortimente)

  • workshop de spritz (8 iulie) – se premiaza cel mai bun spritz cu o cutie Dor de vin

  • dinner in the dark (8 iulie) cu asociere de vinuri (4 feluri de mancare si vin) – se premiaza cel mai complet si corect set de observatii cu o cutie Dor de vin

  • concert BOER

Rezerva online